Efter att ha genomlidit julen (julen hos oss och sen svärföräldrarna på juldan) med konstant feber, ledvärk och förkylning (lätt influensa?) fick jag välbehövlig vila från stress och göromål igår kväll, när barnen stannade kvar hos svärföräldrarna över natten. Precis vad jag behövde. Kände mig dock fortfande lite hängig idag och inte alls pepp på att åka iväg och klättra. Men ställde in mig på ett dåligt pass och tog mig iväg med min gode vän Martin.

Blev ytterst förvånad över hur bra det gick efter en kackig inledning. Satte dom leder jag lärt mig sätta den senaste månaden, klarade en rödmarkerad krimpig led som jag inte klarade förra gången jag klättrade samt kom ett par grepp vidare på en led jag började så smått på förra veckan. Fortsatte med att göra den striktaste mucle-up jag nånsin gjort (riktigt fin! Fasen att jag inte fick den på video!). Härligt!

Kan inte nog rekommendera Rockwater, en härlig liten boulderinghall i Länna ett par mil utanför Uppsala. Det finns säkert många klätterhallar som är större och har mycket mer leder, grepp och väggar, men vettefan om det kan finnas nån där man känner sig mer välkommen! Butiken drivs av två extremt engagerade och hjälpsamma bröder vars entusiasm smittar av sig på alla i deras närhet. Det enda dom kan ha som ”nackdel” är att det måste vara svårt att sälja kurser när man får så mycket hjälp även som ”vanlig” besökare! Om ni inte varit där, åk dit och hälsa på!
Tillägg: 39 graders feber igen nu på kvällen. Härligt. När man trodde det var över…