Håller lågvolymveckan än så länge, och idag var det planerat marklyft. Ställde mig på vågen imorse och den visade 74kg, precis som den gjort i några dar. Det måste utnyttjas! Jag har faktiskt marklyft 2,5 gånger min kroppsvikt tidigare, fast det var för många år sedan och då innebar det 187,5kg. Idag behövdes ”bara” 185kg för denna halvmagiska gräns.

1-1-1-1-1 Deadlift: 120kg, 140kg, 160kg, 175kg, 185kg (PR). Ett årsmål i hamn.

Kanske inte det vackraste lyft jag gjort. Det blir inte max-max-marklyft. Höften går upp alldeles för tidigt, och det gör att min övre rygg måste rundas för att få upp vikten. Tackochlov ser inte lättare lyft ut såhär (3-reps och mer).

 

På kvällen kände jag lite på kettlebellsen och satte ett nytt pers (även om det inte är lika viktigt, eller svårt): 31 konsekutiva Kettlebell snatches med 32kg kettlebell utan att sätta ner vikten (10/11/5/5). Inte helt onöjd med det heller. Frivände 40kg kettlebellen ett par set också.

Jobbar på en del tips jag fått från Tommy, och jag tror det blivit bättre. Däremot far högerarmen ut lite väl mycket åt sidan under dom sista 5 repetitionerna eller så med den armen. Nya reflektioner Tommy?