Björn skulle komma till Uppsala och ville träna ”jag är sugen på att lyfta nåt tungt” sa han. Jaha undrade jag, vad hade du tänkt dig? ”12-9-6-3 av power cleans med 84kg och ringdips!”.

Va? Hörde jag rätt? It can’t be done! It’s madness! Tänkte jag. Sen sa jag det också.

Men ju mer den dumma idén satte sig (jag har alltså bara gjort typ 3-4 power cleans över 82,5kg nånsin), desto mer framstod det som en sån där dum idé som borde förverkligas. Inte för att jag var säker på att jag skulle klara det, men…

”Lizzie”: 12-9-6-3 av power clean (82,5 – vi bor i Europa), ring dips: 10:45

Jaha. Det gick. Det var ju kul. Fast jag blev krossad av Björn som drog av den på 8:05. Knäppt bra. Ska försöka få honom att göra L-pullup/L-rope climb WODen imorrn. Då får han igen. Innan var vi förresten och tittade på en tänkbar lokal för Crossfit Uppsala. Just den lokalen passade inte, men se upp för vi kommer närmare!

Mads har förresten lovat att krossa våra tider på den här imorrn. Det tror jag han gör.

IMG_3864

Happy new bear