Jorå serru. Kollar datorn direkt på morgonen, sådär som ett litet barn på julafton. Jag visste ju redan att det skulle bli en dubbel idag också, och jag hoppas att båda workouterna ska gå att passa in dagens rätt hektiska schema.

Hmmm. Den första är roddsprint och den andra tyngdlyftning. Inte bra då jag har barnhämtning på Tisdagar och Maja har gymnastik och Linda kommer hem sent. Och tyngdlyftning lämpar sig helt enkelt inte så bra hemma över parketten. Rodd däremot…

Grubblar ett tag på om jag ska skjuta upp dagens träning till imorgon istället (pga trassel samt att jag kände mig lite sliten efter gårdagen – troligen bara vekhet som lämnar kroppen), men äh, vafan vi vänder på dom bara och kör så det ryker!

”60%”

Utför varje hel minut i tio minuter 3 position squat snatch (högt häng, från strax under knäna och från golvet direkt efter varandra) utan att släppa stången. Använd 60% av 1RM i ryck: Använde 40kg och alla ronder utfördes utan problem och utan att behöva släppa stången.

Så Många Reps Som Möjligt av Overhead squat med 60% av 1RM snatch (40kg) supersettat med 20 Chest-to-bar pullups. Tre minuters vila mellan seten: 27 – obrutet, 17 – 12/4/3/1 (nesligt, missade bröstet), 17 – 12/4/4

Rycken kändes sjukt bra. Var lite orolig för att jag inte skulle klara av tempot, men det var inte ens nära att misslyckas, eller mattas av. Men jösses vad underarmar och ben slets av supersettet sen! Antar att alla sittrycken kändes lite där också.

Jobbar av resten av en rörig dag på jobbet innan jag hämtar barnen och lämnar av Maja på hennes gymnastik. Alva och jag går hem och jag bestämmer mig för att det är lika bra att damma iväg dagens andra WOD, sådär en 5,5 timmar efter den första.

roddmaskin”RRR” – 6x300m sprintrodd@100%, 3 minuter vila mellan ronderna: 56.2 (sek), 54.8, 55.8, 56.8, 57.9, 58.5

Kan inte påstå att jag tyckte de sista tre ronderna var njutningsfulla. Stora mängder syra i benen. Första ronden gick lite långsamt, men tog igen det sen.

Nöjd att hålla alla intervaller under minuten, särskilt efter den kross jag utsatt kroppen för igår och idag. Men det som inte dödar, och så vidare.

Undrar vad morgondagen har att erbjuda?

roddresultat