Workshop i tyngdlyftning med Anders Bergström

Vi på CrossFit Uppsala är mycket glada och stolta att kunna presentera en heldags workshop med ”sveriges starkaste olympier någonsin” – tyngdlyftningstränaren Anders Bergström, som också har med sin strålande duktiga assistent Sara Ghavami. Anders har deltagit i två olympiska spel, och är en av Sveriges bästa tyngdlyftare någonsing. Men vad som är ännu viktigare (för oss) är att han är en rent fantastisk tränare för dom ”snabba lyften” – ryck och stöt. Och vad är väl egentligen roligare än dessa lyft? Ni vet den där känslan när det inte ens känns tungt? Vi vill alla ha mer av den!

FIGHTPLAY_matilda1

 

I Februari åkte alla tränare på CrossFit Uppsala till Falun för en hel helgs tränande, där bland annat Anders och Sara fanns representerade i tränarstaben. Vi blev så imponerade av dessas pedagogiska och tekniska talang för utlärning att vi på stående fot bestämde oss för att boka dom till Uppsala. Och Söndagen den 28 April så är det äntligen dags!

squat11

Missa INTE chansen att vara en av dom som får en plats på workshoppen! Antalet platser är begränsat, så boka din plats redan idag – om det är värt det? Jag lovar att ALLA som varit på en workshop med Anders och co kommer att svara ett rungande ja på den frågan. Blir det lika kul som lärorikt? Det vågar vi lova!

Dagen kommer att användas till ryck och stöt, separerade av en lunch. Vi startar vid 10 och slutar runt 4 på eftermiddagen. Datumet är den 28/4.

Priset för din plats är 530kr (ink moms) för medlemmar hos CrossFit Uppsala, eller 583kr (ink moms) för dom som inte har ett träningskort hos oss. Du bokar din plats (på en gång!) via knapparna nedan.

Jag vill boka en plats och är medlem hos CrossFit Uppsala Jag vill boka en plats och är INTE medlem hos CrossFit Uppsala