Kettlebell sport camp

Äntligen så kommer det en riktigt högkvalitativ kettlebellutbildning till Sverige! Den 7-8 Januari arrangerar European Girevoy Sport Association tillsammans med Kettlebell Stockholm sin första kettlebellutbildning i Sverige och Norden. Utbildningen leds av Gregor Sobočan, Master of Sports, Master Coach, Världsmästare och ordförande i EGSA. Den riktas till både nybörjare och avancerade.

Du kommer lära dig tävlingslyften, träningsupplägg och allt annat du behöver veta för att träna och eventuellt tävla effektivt med kettlebells. Efter avklarad utbildning tilldelas du EGSA Athlete Diploma. Pris: 2 395 kr ink. moms men medlemmar hos CrossFit Uppsala går kursen till ett starkt rabatterat pris, 2 000kr ink moms istället för 2 395 kr! Glöm inte att ange crossfituppsala vid anmälan!

Anmälan görs senast 22 december till info@kettlebellstockholm.se i samband med inbetalning till Bg. 5941-5158 (SEB). Anmälan bindande. Begränsat antal deltagare, så först till kvarn!

CrossFit Uppsala – Primal Fitness är glada att sponsra med kettlebells som sen säljs ut till rabatterat pris, deltagare har förtur! De kettlebells, av storlekarna 8,12, 16, 24, 32 och 40 kg, som används under seminariet säljs med 10% rabatt på ett redan lågt pris! Först till kvarn! Förhandsbeställning skickas till bjorn.uddenfeldt@crossfituppsala.se