James Jowsey rörlighetskonsultation

James Jowsey från Manchester i England flyger återigen tillbaka till Uppsala för att utföra utvärderingar av dina funktionella rörelser. James är Samantha Briggs rörelsecoach och han jobbar vid sidan av det med många andra toppatleter i England och Sverige. Rörelsecoach handlar inte om ”mobility”, utan som rörelsecoach så går James igenom din kropp för att upptäcka tightheter, överrörlighet eller svagheter.

Huvudområden är fotleder, höfter och bröstryggen eftersom problem i dessa områden ofta skapar problem i nedre ryggen, knän och axlar. Utvärderingen är skräddarsydd efter dina mål – oavsett om det är att komma till rätta med smärta (förebyggande eller efter en skada), benböja mer effektivt eller förbättra din rörighet av armarna över huvudet.

1654114_1427609097480489_1581549623_n (1)

Från utvärderingen kommer du att få med dig en kombination av rörelser för mobilisering samt styrkerörelser för att uppnå dina mål, vad dom än må vara. Utvärderingen är en timme och kostar 1250kr för 75-90 minuter där den sista delen innefattar en frågestund runt dina problem och de lösningar ni kommit fram till.

De dagar det finns tider är Måndag-Torsdag 3-6 November. Tyvärr är det mycket begränsat med tider, men om det blir fullt kan du anmälaintresse för nästa vända (efter sommaren). Boka helt enkelt din träff med James så snart som möjligt (förra gången försvann alla tider på en dag!) genom jamesjowsey@gmail.com. Alla frågor går genom James.