CrossFit Uppsala spänner musklerna mot coronaviruset!

Vi har ett begränsat antal personer i lokalen som vida understiger de 50 som just nu rekommenderas av hälsovårdsmyndigheten. Vi hjälper att se till att de som har symptom stannar hemma, och att de som kommer tvättar händerna så fort dom går in hos oss. Vi städar ordentligt och anpassat efter rådande situation.

Träning oavsett situation
Gruppträningsprogrammet är anpassat efter rådande omständigheter, vilket innebär mindre delande av utrustning, uteträning när det är möjligt, mer distans mellan deltagare. Vi anpassar löpande antalet bokningsbara platser så att vi är gott och väl under de rekommendationer som ges. Vi kommer att genomföra utomhus-pass varje Lördag för de som bara väljer att träna ute under den här tiden.

Dessutom erbjuder vi hemmaträningsalternativ varje dag! På varje ”dagens pass” finns ett hemmaträningsalternativ att tillgå för de som inte kan ta sig till oss under den här tiden. Och inte kommer du att känna dig ensam, för du kan boka in dig på detta i bokningssystemet och se vilka andra som också kör det passet!

Vi tar ansvar
Självklart skickar vi hem den som dyker upp trots att de har luftvägssymtom
(tex halsont, andningsbesvär, hosta); feber; huvud-, muskel-, eller ledvärk. Med det sagt så har detta inte behövts då våra medlemmar är ansvarstagande och tänker på sina kompisar. Våra tränare ser till att utrustning torkas av efter pass.
Vi är också kunniga tränare och har många sätt att coacha på, men undviker under den här tiden ”hands on coachning”. Det betyder att du inte behöver känna dig orolig för att din säkerhetsdistans kränks i onödan.
Vi har tagit bort prova-på pass under den här tiden så att vi ska ha ÄNNU bättre koll på vilka som rör sig i lokalen.

Städrutiner on point
Vi har uppdaterat vår städning under den pågående pandemin ordentligt. Det inkluderar ett strikt städschema med skurning av golven varje dag, avtorkning av utrustning efter varje pass, möjlighet till engångshanddukar, pappkoppar för kaffe. Våra rutiner är inspekterade och godkända av hälsovårdsmyndigheten under pandemin.

Vår box är så säker den kan bli just för att det är så viktigt för din hälsa och din hantering av oro att fortsätta träna om du är frisk och kan!
Träning ger styrka att hantera det som händer bättre både på ett fysiskt och psykologiskt plan. Att hålla liv i de rutiner man kan, och att se till att få den rörelse man kan, hjälper att göra alla dom andra sakerna ”utanför boxen” bättre. Och det minskar också risken att man faller ”ur sin träning”. Därför är vi fast beslutna att göra vårt yttersta för att hjälpa dig att hjälpa dig även nu under krisen!

Så fort situationen ändras kommer vi att anpassa oss efter den så att vi under hela den här tiden kan hjälpa dig att vara stark och frisk. Inte bara nu, utan även långsiktigt!