A. Clean pull 2reps 3set
*reset mellan lyften, fokus på full höft extension

B.2x hang power clean 2x push press 3 set
*bygg per set om det känns bra!

C. ”Medball mayhem”
AMRAP 7min
10 Ballslams
10 Medball thrusters
10 situps

vila 2 min

AMRAP 7min
10 KB clean and jerk (5+5)
10 alt utfalls hopp/ utfall bakåt
20 sekunder planka

rest 2 min

AMRAP 7min
10 Ballslams
10 Medball thrusters
10 situps

Idag är det späckat! Först uppvärmning och tyngdlyftning i runt 25-30 min och sedan avslutas det med en 25 minuters metcon!!! Ge nu våra slamballs en riktig omgång, att vissa har spruckit ger vi blanka tusan i! ;D

Och helt ok att använda samma slamball att göra thrusters med och vill ni göra en lite mer avancerad variant så kan ni låta bollen lossa lite från händerna eller kasta upp det mot en vägg, sikta mot hörnet mellan tak och vägg!