A. Close Grip bänkpress @ 30×1 6-8reps 3-4set

B. ”The only Way is Up”
AMRAP 1min
5 Ball slams
5 KB swings

Rest 1min

AMRAP 1 min
5 Plate thrusters
5 Burpees till platta

Rest 1 min

AMRAP 1min
6 Ball slams
6 KB Swings

Rest 1min

AMRAP 1 min
6 Plate thrusters
6 Burpees till platta
Rest 1 min

AMRAP 1 min
7 Ballslams
7 KB swings

Rest 1 min

AMRAP 1min
7 Plate thrusters
7 Burpees till platta

Är det så att hantelbänken känns bättre i axlarna / armbågarna än med skivstång så är det så klart ok att fortsätta använda den utrustningen. Men tanken är att efter veckor av hantlar så ska skivstången gör att ni kan totalt sätt pressa upp mer totalvikt än om ni hade gjort det 6-8 reps med hantlar.

Sedan ”The only Way is Up”…men ni måste scollar ned för att se hela passet! Ett gäng enminutare där ni ökar en rep per set!

Det är inte för inte att Ian kallas trendsetter! ??‍??? #strikeapose #crossfituppsala #ianthetrendsetter

A post shared by Tränarprofil Cfua (@crossfituppsala) on