PÄ nyÄrsafton och nyÄrsdagen sÄ har vÄra trÀnare ledigt, men gymmet Àr öppet som vanligt med tagg och vill ni ha en utmaning sÄ sÀtt tÀnderna i nÄgon av de pass som vi lagt upp för: JINGLE HELLS 7.0!

Sen sÄ avrundar vi det konstiga Äret 2020, ett Är dÀr vi behövde hjÀlpas Ät massor för att navigera hur vi pÄ ett sÄ sÀkert sÀtt som möjligt kunde bÄde fortsÀtta hjÀlpa till med styrka och hÀlsa och samtidigt begrÀnsa risken för smittspridning.

Under Äret har vi sÄ fort det behövts begrÀnsat deltagare pÄ pass, minutiöst kontrollerat antal i lokalen, anpassat rörelser för mindre spring, begrÀnsat lÀngd pÄ pass, kapat bort hÀng och ombyte, kört utepass och hemmapass och att anpassa reningen till nuet Àr nÄgot vi kommer att fortsÀtta med 2021.

Även fortsĂ€ttningsvis sĂ„ kommer vi hjĂ€lpa er pĂ„ alla sĂ€tt vi kan, vilket egentligen Ă€r samma sak som vi gjorde före pandemin och kommer att fortsĂ€tta med efter att den lugnat ner sig. För vi brinner för din hĂ€lsa. Vi bryr oss om dig.

SĂ„ nĂ€r vi lyfter pĂ„ glasen och utbringar en skĂ„l pĂ„ nyĂ„rsafton gör vi det för VÅR HÄLSA â€ïžđŸŽ†đŸ„‚đŸ’Ș Tillsammans Ă€r vi starka!