Medlemskap


Välkommen att bli en i gänget

Vi håller hus på Bergsbrunnagatan 9 i Uppsala och vi välkomnar personer i alla åldrar, oavsett kön eller nuvarande form. Hos oss kommer du få rolig, motiverande och utvecklande träning som verkligen ger resultat – både på insidan och utsidan!

 

Prova på?

Är du sugen på att prova på hur det är att träna hos oss? Självklart ska du det! Du registrerar dig i vårt bokningssystem på www.crossfituppsalase/bokning och bokar sedan in dig på ett pass av typen ”Gruppträning och prova-på” (ser ut som bilden nedan). Dessa pass går av stapeln en gång i veckan på Torsdagar eller Tisdagar kl. 16.

Om du absolut inte kan komma på dessa tider så maila oss på info@crossfituppsala.se så hittar vi en lösning tillsammans!

 

Du börjar din CrossFit-resa med vår baskurs

Du börjar din resa hos oss med att gå vår baskurs och i samband med denna så gör vi en hälsoutvärdering tillsammans. Detta dels för att vi ska kunna dela så mycket kunskap om hur du bör träna och röra dig och dels för att vi ska lära känna dig bättre så att vi kan ge dig bästa möjliga träning!

Baskursen är en genomgång av våra vanligaste lyft, vilka progressioner vi har på respektive lyft, hur vi tränar kroppens energisystem (från kort och explosivt till längre och mer repetitivt) och hur vår syn på balanserad hälsa ser ut. Vi vill att man ska träna intensivt, men livet är ett maraton så tränar man för hälsa så ska man göra det med eftertanke, och det kräver en del träning vilket vi vill ge under baskursen! Om du köper både baskursen/hälsoutvärdering och träningskortet på en gång så erbjuds du ett ordentligt rabatterat pris – se mer på nedanstående länk om våra baskurser.

Boka och läs mer om baskursen här: http://www.crossfituppsala.se/baskurs.

 

Vilka träningskort finns det hos oss?

För att underlätta inledningen av våra nya medlemmars crossfit-karriär så har vi alltså en obligatorisk baskurs på 8 pass innan man kan hoppa in på de vanliga gruppträningarna. I samband med baskursen görs också en hälsoutvärdering för att se hur just du snabbast och säkrast når dina mål. Mer info om våra baskurser hittar du här.

12 månaders träningskort, gäller alla pass under 12 månader, 9000 kr  (det billigaste sättet till ett starkare, friskare och roligare liv – endast 750kr/månaden)

Köp 12 månaders träningskort

6 månaders träningskort + uppföljning/hälsoutvärdering, gäller alla pass under 6 månader, 5700kr

Köp 6 månaders träningskort

12 månaders träningskort  + uppföljning av din hälsoutvärdering, med månadsvis avbetalning, gäller alla pass under 12 månader, 800kr/månad

Köp 12 månaders träningskort med delbetalning

6 månaders träningskort + uppföljning/hälsoutvärdering, med månadsvis avbetalning, gäller alla pass under 6 månader, 1000kr/månad

Köp 6 månaders träningskort med delbetalning

I alla medlemskap ingår också en uppföljning/hälsoutvärdering (värde 750kr). Det är en personlig träff där vi utvärderar hur din träning går, och vart du bäst lägger dina resurser för att fortsätta gå framåt. Det är en viktig komponent i att skapa hållbar förändring. Hos oss behöver du aldrig helt ensam ta ansvar för att du tränar rätt och säkert. När du börjar som ny medlem hos ingår också baskursen (värde 1400kr), läs mer om den ovan. När du förnyar ett träningskort så ingår också en tshirt.

 

Våra öppettider

Förutom att vi har flera ledarledda pass varje dag med några av Sveriges mest erfarna CrossFit-instruktörer, så ger vi också våra medlemmar via vårt taggsystem  tillgång till öppet-gym 05-23 varje dag!

 

Studentrabatter

Till varje terminsstart så släpper vi 10 stycken träningskort rabatterade med 10% till heltidsstuderande. Detta gäller på alla våra träningskort, du väljer vilket du vill ha! Men skynda på, det är ett begränsat antal och många studenter anländer till Uppsala varje termin!

  • Till terminsstart räknas September ut för hösttermin, samt Februari ut för vårterminen.
  • Kontakta oss via telefon eller email (info@crossfituppsala.se) för att utnyttja erbjudandet. Vi hjälper dig igång!
  • Man ska kunna visa upp bevis för de kurser man tar samt giltigt terminskort.

 

Vart bokar jag mig?

För nya medlemmar så kan ni välja att köpa ert medlemskap och samtidigt läsa mer om vår baskurs genom att klicka på den här länken. Din resa mot ett friskare och starkare liv finns alltså bara några klick bort!

Vill du ha ett träningskort som istället betalas månadsvis så måste du göra detta via knapparna ovan eller i vårt bokningssystem som du hittar här.

Även du befintliga eller tidigare medlem som vill köpa ett nytt medlemskap gör detta via bokningssystemet och fliken ”köp medlemskap”, eller så använder du knapparna ovan.

Om ni har ytterligare frågor om hur du börjar träna hos oss så hör av er till info@crossfituppsala.se

 

 

Varför har vi personliga uppföljningar inkluderat i varje träningskort?

Vi inkluderar  hälsoutvärdering/uppföljning i alla våra 6 och 12 månaders medlemskap. Dessa är till för att vi ska se var du står, och hur din utveckling går, så att vi bättre kan anpassa vår träning för just dina behov. Det kommer att göra så att träningen blir både säkrare och effektivare, och är ett mycket viktigt avstamp mot din balanserade hälsa. Det är också en stor hjälp för att göra dina resultat hållbara. Läs också gärna mer om våra hälsoutvärderingar här. Oavsett var du befinner dig så kommer en utvärdering om var du står att ge dig kunskap om hur du på bästa sätt uppnår dina träningsmål.

 

Japp, vi hjälper dig med ditt friskvårdsbidrag!

Vi är också anslutna till Actiway och Friskvårdskuponger, vilket är de system som till exempel kommunen med flera använder för att ge friskvårdsbidrag, så har ni sådana är det bara att prata med oss på info@crossfituppsala.se så hjälper vi dig att köpa ett träningskort för dessa. Självklart kan vi också hantera rekvisitioner, eller andra friskvårdssystem!Premium Wordpress Themes