Förklaring av grovplaneringen

Detta är främst ett sätt för er att se vilka dagar ni kan sikta in er på för bäst nå era mål, precis det vi diskuterar kring under med oss på hälsoutvärderingen.

För att se mer exakt hur passen ser ut så surfa till Dagens pass och gå till aktuell dag. Här läggs ofta passen upp flera dagar i förväg så att ni kunna förbereda er innan ni kommer passen till träningen. Alltid bra att ta sig en funderare innan vilka vikter man kanske bör sikta på eller någon övning som man vill kolla upp innan. Se det som något positivt och ha det inte som en anledning att undvika vissa pass! :)

Passen för respektive dag ligger sedan kvar så det är mycket bra om ni skriver upp era resultat i kommentarsfältet så att ni har ett ställe att titta tillbaka på, men även för att vi ska kunna se att träningen går framåt för er alla!

Som ni kan se så bygger vi upp under flera veckor för att få ett konkret resultat hur träningen går, men det är så klart inte något som bara mäts i kilon och sekunder utan även hur träningen känns både före, under och efter passet! :)