Baskurs


För att underlätta inledningen av våra nya medlemmars crossfit-karriär så inkluderar vi en obligatorisk baskurs på 8 pass under din första månad som medlem på CrossFit Uppsala. ALLA är i tillräckligt bra form för att komma igång med träningen hos oss, vi tar ansvar för att du får resultat!

 

Vad består kursen av?

I varje medlemskap är en hälsoutvärdering också inkluderad. Läs mer om den nedan! Baskursen är en genomgång av våra vanligaste lyft, vilka progressioner vi har på respektive lyft, hur vi tränar kroppens energisystem (från kort och explosivt till längre och mer repetitivt, samt varför man delar upp det i viss ordning) och hur vår syn på balanserad hälsa ser ut.

Vi vill att man ska träna intensivt, men livet är ett maraton så tränar man för hälsa så ska man göra det med eftertanke, och det kräver en del träning vilket vi vill ge under baskursen! Under kursens gång kommer du bli varse om vilka styrkor och svagheter du har och vad du kommer behöva jobba lite mer på. En bra grund att bygga vidare på, och kanske helt nödvändigt för att fortsätta att driva din utveckling framåt (och det är ju framåt den ska!).

Kursen är löpande och missar man någon gång så kan man, i mån av plats, ta igen dessa gånger under en senare kurs.

 

Baskursen är inkluderad när du blir ny medlem hos CrossFit Uppsala!

När du blir medlem hos oss på CrossFit Uppsala så ingår baskursen (värde 1200kr) samt en hälsoutvärderingar/uppföljningar (värde 750kr). Läs mer om våra medlemskap här.

 

När är nästa kurs?

Nedan ser du datum och tider för kommande baskurser med platser kvar:

  • Start Måndag 25 September och avslut 18 Oktober: Kursen går sen Måndagar + Onsdagar kl 17-18:00

OBS! vi tar emot bokningar till kurserna även under deras första veckor – vi ser till så ni kommer ifatt och igång. Hör av er till info@crossfituppsala.se med frågor, varmt välkomna!
Vi har endast ett fåtal platser per kurs och dom brukar gå åt snabbt, så först till kvarn! Man bokar sin plats på respektive kurs genom att köpa medlemskap via länkarna nedan, eller kontakta oss för en gratis konsultation om vad vi kan göra för dig. Detta gör du via info@crossfituppsala.se

 

Varför har vi individuella hälsoutvärdering inkluderat i varje träningskort?


Vi inkluderar en hälsoutvärdering i alla våra 6 och 12 månaders medlemskap. Dessa är till för att vi ska se var du står, och hur din utveckling går, så att vi bättre kan anpassa vår träning för just dina behov. Det kommer att göra så att träningen blir både säkrare och effektivare, och är ett mycket viktigt avstamp mot din balanserade hälsa. Det är också en stor hjälp för att göra dina resultat hållbara.

Läs också gärna mer om våra hälsoutvärderingar här. Oavsett var du befinner dig så kommer en utvärdering om var du står att ge dig kunskap om hur du på bästa sätt uppnår dina träningsmål.

 

Så, hur köper du kurs, utvärdering och träningskort?


BOKA KURSEN 25/9-18/10, Måndagar och Onsdagar 17-18

Träningskort 12 månader med baskurs
Träningskort 12 månader med baskurs. Med alla våra träningskort ingår också en hälsoutvärdering under tiden för ditt medlemskap. Det billigaste alternativet i månadskostnad med 750kr i månaden (9000kr totalt), dessutom får du 60% rabatt på den inledande baskursen!
Träningskort 6 månader med baskurs
Träningskort 6 månader med baskurs. Med alla våra träningskort ingår ocksåen hälsoutvärdering under tiden för ditt medlemskap. Väljer du detta alternativ så får du 50% på baskursen! Detta kort kostar 5700kr.
Köp baskurs (inkl hälsoutvärdering)
Baskurs. Vill du testa bara baskursen först, så går det alldeles utmärkt! Bara baskursen kostar 1800kr.

IMG_4464

För mer information om baskursen så maila till info@crossfituppsala.sePremium Wordpress Themes